SC Team Risk Security SRL este o societate infiintata in anul 2018 si are ca obiect de activitate consultanta in domeniul securitatii si instalarea sistemelor de securitate conform normelor IGPR.
Proiectarea,  instalarea si mentenanta sistemelor de securitate.
Avem 4  evaluatori de risc la securitatea fizica si colaboram in tara cu multi alti colegi pentru a putea coperi o suprafata cat mai mare.
Avem in portofoliu peste 500 de societati datorita corectitudinii si profesionalismului echipei noastre.
Specialistii nostri va stau oricand la dispozitie pentru orice detalii suplimentare.

 

Analiza de risc
Evaluarea de risc la securitate fizica este definita ca un audit efectuat de un evaluator calificat in vederea determinarii gradului de risc la securitate fizica la care este supusa unitatea si a eficientei masurilor de securitate implementate.
Daca procedurile si masurile deja existente in locatie nu asigura securitatea obiectivelor, bunurilor si valorilor in normele prevazute de lege, evaluatorul de risc va oferi consultanta si va determina ce masuri suplimentare sunt indicate pentru a elimina factorii de risc.

 

Legitimeaza evaluatorul la momentul vizitei si nu te lasa pacalit de un pret mic aparent atractiv dar care se va dovedi un pejudiciu in momentul in care Analiza de Risc va avea masuri de securitate exagerate care va vor depasi bugetul alocat, sau mai grav cand Raportul de analiza este anulat de organele competente.

Evaluarea de risc la securitate fizica are o valabilitate de 3 ani, perioada in care evaluatorul raspunde si reprezinta lucrarea in fata organelor competente de control.
Noi evaluam conform legislatiei si aplicam cele mai optime masuri de securitate raportate la nevoile si factorii de risc din unitatea ce face obiectul evaluarii.
Pentru informatii suplimentare intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri autorizati completand formularul de contact sau apeland numarul de telefon.