URBAN DEVELOPMENT SERVICES S.R.L. este o societate infiintata in anul 2016 si are ca obiect de activitate consultanta in domeniul securitatii si instalarea sistemelor de securitate conform normelor IGPR.
Proiectarea,  instalarea si mentenanta sistemelor de securitate.

Avem mai multi  evaluatori de risc la securitatea fizica avizati IGPR si colaboram in tara cu multi alti colegi pentru a fi cat mai aproape de dvs.
Avem in portofoliu toate categoiile de societati si o experienta de peste 14 ani in domeniul securitatii private.

Cu siguranta veti fi multumiti de serviciile oferite, datorita corectitudinii si profesionalismului echipei noastre.

Analiza de risc
Evaluarea de risc la securitate fizica este definita ca un audit efectuat de un evaluator calificat in vederea determinarii gradului de risc la securitate fizica la care este supusa unitatea si a eficientei masurilor de securitate implementate.
Daca procedurile si masurile deja existente in locatie nu asigura securitatea obiectivelor, bunurilor si valorilor in normele prevazute de lege, evaluatorul de risc va oferi consultanta si va determina ce masuri suplimentare sunt indicate pentru a elimina factorii de risc.

 

Nu te lasa pacalit de un pret mic, aparent atractiv, dar care se va dovedi un prejudiciu in momentul in care Analiza de Risc va avea masuri de securitate exagerate care va vor depasi bugetul alocat, sau mai grav cand Raportul de analiza este anulat de organele competente.

Evaluarea de risc la securitate fizica are o valabilitate de 3 ani, perioada in care evaluatorul raspunde si reprezinta lucrarea in fata organelor competente de control.
Noi evaluam conform legislatiei si aplicam cele mai optime masuri de securitate raportate la nevoile si factorii de risc din unitatea ce face obiectul evaluarii.
Pentru informatii suplimentare intra in legatura cu unul dintre specialistii nostri autorizati completand formularul de contact sau apeland numarul de telefon.