Incepand cu data de 25 mai 2018, va fi pus in aplicare Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), cunoscut si sub acronimul GDPR (General Data Protection Regulation). Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date. Astfel, consideram ca este un moment potrivit sa te informam cum protejam datele tale personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului.

GDPR intareste vechea legislatie si o uniformizeaza la nivelul tuturor tarilor din UE. In Romania, exista in prezent Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, ale carei prevederi au fost aplicate deja de URBAN SECURITY, URBAN SECURITY este deja inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 2893.

In documentele contractuale,trimiterile la Legea 677/2001 vor fi inlocuite cu mentiuni privind GDPR. Din acest motiv, Conditiile generale de derulare a comenzilor si contractelor vor fi actualizate in sectiunea Prelucrarea datelor cu caracter personal.

Avand in vedere necesitatea conformarii cu dispozitiile GDPR, precum si faptul ca suntem dedicati in a avea grija de datele dumneavoastra cu caracter personal care se regasesc in baza noastra de date, fiind obtinute in mod direct, colectate numai cu acordul dumneavoastra (de exemplu, oferite cu buna stiinta printr-unul dintre formularele tipizate, formularele on-line, prin comenzi telefonice directe, prin inregistrare sau sign-up pe site-ul URBAN SECURITY. Tipurile de informatii colectate pot varia in functie de activitate si scopul colectarii. Informatiile personale cerute pot include: numele si prenumele/ denumirea companiei/ denumirea societatii, adresa de e-mail, adresa de facturare si adresa de livrare, adresa IP, numarul de telefon si toate informatiile necesare prevazute de codul de procedura fiscala pentru intocmirea facturilor (pentru produsele achizitionate/platite online) informatiile cardului de credit.

CE INSEAMNA PRELUCRAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL

Orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea prin transmitere (inclusiv catre terti), diseminare sau punere la dispozitie in orice alt mod, alaturarea/alinierea ori combinarea, blocarea/restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

CARE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal inseamna orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana vizata). Se considera informatie prin care o persoana fizica identificabila devine persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi: un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, unul sau mai multe elemente specifice identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale etc.

IN CE SCOP SUNT UTILIZATE DATELE CU CARACTER PERSONAL?

URBAN SECURITY prelucreaza date cu caracter personal in scopul indeplinirii obligatiilor legale, pentru a respecta prevederile contractelor incheiate cu clientii sai si/sau emiterea facturilor in baza comenzilor, pentru a optimiza fluxurile de lucru si reglementarile interne, astfel incat fiecare client sa aiba parte, zi de zi, de servicii si produse mereu imbunatatite. De asemenea, atunci cand deveniti clientul PERIMETRAL, in baza consimtamantului deja exprimat, veti putea primi comunicari prin care ne facem cunoscute ofertele.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. URBAN SECURITY se angajeaza in fata utilizatorilor/clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane neautorizate si sa le utilizeze strict pentru desfasurarea relatiei de afaceri dintre client si PERIMETRAL. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, actualizate, PERIMETRAL se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai in vederea realizarii scopurilor specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Datele dumneavoastra personale, vor fi utilizate de catre URBAN SECURITY in scopul intocmirii contractului/facturii pentru furnizarea de produse, pentru informarea utilizatorilor/clientilor, pentru confirmarea, evolutia si starea comenzilor, facturare si incasarea valorii produselor oferite, evaluarea produselor, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, relatii cu clientii, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Oferirea serviciilor solicitate de dumneavoastră

Pentru a va confirma serviciile pe care le-ati comandat si a va furniza informatii suplimentare cu privire la acestea, pentru operatiuni de ofertare, contractare, facturare, pentru conformare cu legile in vigoare, pentru a va informa cu privire la ofertele promotionale, noutătile despre produsele si serviciile aflate in portofoliul companiei noastre sau pentru a va invita la seminariile gratuite organizate, pentru a preveni frauda si pentru a asigura securitatea website-ului si a informatiilor.

Ce masuri de siguranta utilizeaza URBAN SECURITY pentru protejarea datelor dvs?

URBAN SECURITY se obliga sa aplice, in legatura cu datele personale ale utilizatorilor/clientilor sai masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii,modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

CATRE CINE POATE DEZVALUI URBAN SECURITY DATELE DVS CU CARACTER PERSONAL

Datele dumneavoastra cu caracter personal colectate de URBAN SECURITY nu vor fi divulgate niciodata unei companii terte care intentioneaza sa le foloseasca in scopuri de marketing direct, daca dumneavoastra nu v-ati dat in mod expres consimtamantul in acest sens. PERIMETRAL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal catre alti parteneri contractuali ai PERIMETRAL, daca acest lucru este in legatura sau este necesar pentru executarea serviciilor contractate sau activitatii pentru care v-ati inregistrat. Partenerii PERIMETRAL in vederea prelucrarii datelor sunt persoane imputernicite conform Legii nr. 677/2001 si notificate la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Carcater Personal. Datele cu caracter personal furnizate de Client vor fi dezvaluite persoanelor juridice, autoritatilor si institutiilor publice abilitate, la solicitarea acestora, in conformitate cu dispozitiile legale. Prin completarea datelor dvs. in formularul de inregistrare de cont si/sau de Comanda, declarati ca acceptati cu buna stiinta ca datele dvs. personale sa fie incluse in bazele de date ale PERIMETRAL, inregistrate in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 2893, si in acest sens va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate pentru de catre URBAN SECURITY si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre PERIMETRAL si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire simonitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului (acest site foloseste Cookie-uri). De asemenea, PERIMETRAL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/ bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor noastre, asiguratori.

Care sunt drepturile dvs. cu privire la prelucrarea datelor cu carcater personal?

Prin citirea Politicii privind confidentialitatea si securitatea datelor personale ati fost informat cu privire la drepturile dumneavoastra astfel cum sunt prevazute de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei si ale Regulamentului European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Datele furnizate, urmeaza a fi utilizate in baza prezentului regulament, pe perioada necesara desfasurarii derularii colaborarii.

Drepturile menţionate anterior, includ

  1. dreptul la informare, dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea si protejarea datelor cu caracter personal de catre URBAN SECURITY;
  2. dreptul la rectificare, dreptul de a obtine rectificarea datelor inexacte, precum si completarea datelor incomplete;
  3. dreptul la portabilitate, dreptul sa primiti informatiile opersonale furnizate de dvs intr-un format structurat si utilizat in mod obisnuit;
  4. dreptul la restrictionarea prelucarii datelor, dreptul de a obtine, in masura in care sunt indeplinite conditiile legale, marcarea datelor cu caracter personal stocate, cu scopul de a limita prelucrarea ulterioara a acestora;
  5. dreptul de a va opune in orice moment, din motive întemeiate si legitime legate de situatia dumneavoastra particulara, ca date cu caracter personal ce va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrări, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu va mai viza datele in cauza;
  6. dreptul de a restricționa prelucrarea, ne puteți solicita să ștergem informațiile personale ale dumneavoastră din sistemele noastre. Vom respecta această solicitare dacă nu avem un motiv legitim pentru a nu șterge datele. După ștergerea datelor, s-ar putea să nu putem șterge imediat toate copiile reziduale din toate sistemele noastre. Aceste copii vor fi eliminate cât mai repede posibil.

Pentru informatii suplimentare legate de protectia datelor va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa office@urbansecurity.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, pentru orice alte solicitari va rugam sa ne contactati